Nacka
Lännersta
Fältvägen 8 - Fast pris
 
 
Objekttyp:1 familjs friliggande
Rum:7
Sovrum:3-4
Boarea:170 m2
Tomtarea:720 m2
Pris:6 060 000 kr
()
Ref.nr:DC313
Kontakta mäklaren
Tipsa en vän
BILDSPEL TILL MOBILEN
Skicka en mobil objektbeskrivning gratis till din egen eller en väns mobiltelefon! Perfekt för att komma ihåg visningstider, adresser och kontaktuppgifter. Innehåller även bilder på objektet! För övrig information läs här.
Klicka här för att skicka
BESKRIVNING
Två förstklassiga arkitektritade stenhus i uppskattat villaområde. Planerad produktionsstart vintern 2007/08. Trevlig och luftig planlösning med 3-4 sovrum, arbetsrum och stora öppna sällskapsytor på båda planen. Nära till daghem, skola och service. Utmärkta kommunikationer . 21 minuter med buss till Slussen. Husen säljes var för sig.
 
INTERIÖR
Antal rum7 varav 3-4 sovrum
Boarea170 m2
 
BYGGNAD
ByggnadstypStenhus i 2 plan
Byggnadsår2007
ÖvrigtFöreslaget hus är stenhus från MegaRoc:

Entréplan 2,80 m i takhöjd, övre plan 2,50. Ytterväggar 37 cm, innerväggar 20 cm i entréplanet och 15 cm på övre plan.

MegaRoc bygger marknadens i särklass hälsosammaste hus, fria från mögelsporer och farliga fibrer. Hus med långa underhållsintervaller och extremt låga driftskostnader. Helt brandsäkra och med en helt enastående inomhusmiljö.

MegaRocs grundläggande idé, sedan generationer, har varit att bygga förstklassiga hus, som svarar mot de allra hägst ställda krav. Helt utan kompromisser, men till rimliga pengar.

Glöm för en stund kataloghusens gipsskivor på plåtprofiler, träfasader i undermåligt snabbvuxet trä, spånplattor, cellplast, folier, plastfärger etc.

Hållbarhet - Långa service och reparationsintervall, gärna 40 år eller mer. Grannarna har målat sina träfasader många gånger innan Du ens behövt ägna det en tanke.

Driftsekonomi - Vi vill att man med alla till buds stående medel använder de resurser som finns gratis i naturen; solenergi, bergvärme och luftvärmeåtervinning genom värmepump. Belastningen på naturen måste vara minimal.

Värme - Behagligt occh jämt inomhusklimat oavsett årstid och väder. Detta förutsätter i praktiken stor värmeträghet i konstruktionen. Möjlighet att sänka temperaturen på sommaren. Behagligt värmda golv på undervåningen.

Ren luft - Fri från gifter, mögelsporer och andra luftföroreningar. Väggar som andas och total frihet från plastfärger och plastfilmer som emiterar gaser. Här kommer även förhållandet mellan negativa och positiva joner in i bilden, då dessa påverkar oss i vårt välbefinnande. Ingen stenull eller glasull i väggar och på vind, betyder frihet från fibrer. Ett drömhus för allergiker.

Ljud - Vi vill kunna ha ett privatliv, såväl barn som vuxna. Fäljaktligen krävs massiva väggar för att ta bort ljud, buller och stegljud.

Ljus - Ett fullt utvecklat ljussystem med möjlighet att både ställa in ett luxrikt allmänljus, såväl som olika effektljus, ungeför som på teatern.

Allmän hälsa - Huset skall vara helt fritt från plastfärger, epoxilim, organiska material (t ex trä) i väggar och undergolv, då dessa kan orsaka allergier och astma. Inga cellplaster i väggar eller grund. Man vill andra ord ha en boning som är byggd helt i oorganiska material.

Det finns mellan femtio och sextio tusen olika kemiska ämnen i världen idag, som vi saknar kunskap om hur de påverkar människan. Men var lugn; du kommer inte hitta ett enda av dem i våra hus!

Brand - Vid brand vill man slippa att huset brinner ner och orsakar en totalförlust av samtliga ägodelar. Man vill alltså ha väggar och tak i icke eldfängt material.

Strålning - Huset skall skydda mot elektromagnetiska fält och även bakgrundsstrålning

Estetik - Vi vill gärna bo vackert, oavsett om vi bor modernt eller klassiskt. Att bo i en estetisk miljö är en upplyftande upplevelse. Om vi bor på klassikt manér á la sekelskifte, så vill vi ha bröstpaneler, kassettak, utarbetade dörröverstycken, pelare och kolonner, friser och kapitäler. Vill vi bo modernt, så finns samma uttryck, fast i en mer stiliserad form.

Miljöhänsyn - Hus gjorda av naturens egna material, utan att tillföra några främmande kemiska substanser.

Lek med tanken att Du inte är villig att kompromissa på någon enda av dessa punkter. Du vill i så fall ha ett vackert hem, praktiskt taget underhållsfritt, utan främmande konstgjorda material, med ren luft och en behaglig miljö.
 
ÖVRIGA BYGGNADER
DETALJPLANEBESTäMMELSER:

Detaljplanen ger byggrätt upp till 2 vån, 110 kvm per våning. Byggs enbart en våning är byggarean 160 kvm. Uthus/garage 40 kvm. en huvudbyggnad och ett uthus/garage per tomt. Högsta byggnadshöjd 6,4 m för huvudbyggnad och 2,5 m för uthus/garage.
 
ALLMäNT OM FASTIGHETEN
Taxeringskod211 Småhusenhet, tomtmark till fritidshus
Taxeringsvärde1 084 000 Kr (år 2006)
Tomt720 m2, friköpt
Vatten/avloppKommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Servitut etc.Last, Officialservitut: Vatten-och avloppsledning
Förmån, Officialservitut: Väg
Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld
Last, Avtalsservitut: Väg
Last, Avtalsservitut: Badhus
Last, Avtalsservitut: Vattenledning mm
Last, Avtalsservitut: Vattenledning mm
Last, Avtalsservitut: Brygga mm
Last, Avtalsservitut: Brygga mm
Last, Avtalsservitut: Båtplats mm
Last, Avtalsservitut: Utfart
Övrigt
Fastigheten Lännersta 1:891 är under avstyckning (totalt 1743 kvm). Tomtstorleken blir ca 720 kvm för den närmast Fältvägen (tomt A) och den innanför - skafttomten ca 1020 kvm (tomt B).

Tomt A inklusive nyckelfärdigt hus enligt förslag från MegaRoc kr 6.060 000, fast pris.

Tomt B inklusive nyckelfärdigt hus enligt förslag från MegaRoc kr 6.245 000, fast pris.


För mer information, vänligen ring mäklaren Dan Cramling 070-495 41 96 eller Rolf Wall, MegaRoc 070-499 58 25.
Se även WWW.MEGAROC.COM

Det går även bra att vända sig till tomternas ägare, Mark & Tomt i Stockholm AB. Tel:08-648 35 00 eller 0735-420 003 (Pär Söderberg).

ANSVARIG MäKLARE
Dan Cramling
Dan Cramling
Reg.fastighetsmäklare/civ.ing
Direktnr: 08-6226305
Mobilnr: 070-4954196
Epost: dan.cramling@remax.net

 
RE/MAX Fastighetsförmedling
Golfvägen 10, 182 31 Danderyd
Tel: 08-6226305
Fax: 08-6226315


www.remax-sverige.com/OfficeProfile.aspx?OfficeID=38015.
 
  Powered by SFD    
www.000webhost.com